lördag 20 februari 2010

SNOR


När man har någån konstig frisyr i håret, eller bara 30 flätor plus några inbakade, vet man att Dannis varit i farten. Vi tog oss först tidigt på morgonen till sömmerskan, sen var det lunchning på Donken. Efter det väntade en powernap hos Dannis och sen åkte vi med Diana hem för att äta Pizza och kolla på Mellofestivalen.



Min näsa rinner som ett vattenfall fast med fastare konsistens. Mina halsmandlar känns som två berg som blivit nertryckta i halsen, och där försöker jag svälja ner nåt å äta! Ungefär som att klämma en finne mellan två naglar = Det gör sjukt ont! Inte nog med att man mår dåligt, nej då måste vädret vara värre än någonsin! Snöstorm med små äckliga snöisbitar som mosar rätt in i ögonen och piskar till på kinderna. Sängen väntar nog på mig ganska snart, för imorgon blir det en tidig morgon igen, med massa träning. Men älskar man det så spelar det ingen roll när på dygnet det är!

<3

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter inge bra.. Har du varit hos farbror doktorn o kollat. Kanske har halsfluss eller halsbuld(köttelfeber) o då kan man få operera bort halsmandlarna/bulderna. Kan samlas var. jocke hade så förut.. Inte trevligt men han slapp operation.. Krya på dig!! kram/syster<3

Gott med piza:)

Emma Desiré Haettman, sa...

hm, nej tror det bara är en vanlig förkylning! Tack så mycket! Ha de braaaa!

Anonym sa...

Ok, får hoppas det. Men drygt när det inte vill ge sig.. Tack desamma!! /syster